Hurrá! Még két ember munkát kap!!!
2013. december 04. írta: A rokkant is ember

Hurrá! Még két ember munkát kap!!!

Magyarország jobban teljesít! Két újabb megváltozott munkaképességű ember dolgozhat egy tegnapi kormányzati bejelentés szerint (reméljük, nem összesen....). A hírhez kapcsolódó videó nagy részét az „elmúltháromésfél” „sikereinek” felemlegetése töltötte ki, erről a konkrét (?) nagyszerű lehetőségről sajnos nem sokat tudunk meg, azon kívül, hogy a tegnapi rendezvény Soltész Miklós szavaival élve „egy szándéknyilatkozat” volt. (Gondolom, itt azt akarta mondani, hogy a  rendezvény célja az, hogy egy ilyet ünnepélyes keretek között elfogadjanak, aláírjanak... De ez is milyen már: SZÁNDÉKnyilatkozat. Nem szerződés, kötelezettségvállalás, vagy hasonló. Bizonyára azért, mert ennek a bejelentésnek is hasonló hatása és eredménye lehet, mint annakidején ennek volt.)

De emberek, ne legyünk borulátóak! Igenis optimizmusra ad okot Két, kettő ember! Cirka 40 önkörmányzat (budapesti és nagyvárosi önkormányzatok) közreműködése: ez majd’ a fél ország! 80 ember dolgozhat majd éh (bocsánat, minimál) bérért. És akkor még ott van az ügy mellé álló két minisztérium is, ahol az egyikben jelenleg hat megváltozott munkaképességű ember dolgozik (a másikban talán még ennyi sem).  Hé, ti ott! Jövőre könnyebb lesz, kaptok két új kollégát („sorstársat” – ahogy a régi tévéműsor címe mondaná). Ja, hogy ez nem biztos, hiába a szándéknyilatkozat, mert a minisztériumoknál létszámkorlát van?
Édes istenem, a kétharmad majd okosba’ ezt is megoldja valahogy, nem? Hiszen ennek örülni kell! Haladás van, fejlődés és progresszió. Például ezúttal a jobboldali sajtó is elkezdett sajtóként és nem lakájmédiaként viselkedni. Amennyiben ebben a tudósításban a tegnap lezajlott tüntetéssel foglalkozott, és a jeles kormányzati bejelentésről – értékének megfelelően – az alábbi egy mondatban számolt be:

bejelentés.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr575675214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása