Ő sem költözhet Szilvásváradra?
2013. szeptember 24. írta: A rokkant is ember

Ő sem költözhet Szilvásváradra?

aimee_mullins.jpg

Csak azért kérdezem, mert ez a csinos, gazdag hölgy sajnos műlábakat használ, arrafelé meg úgy hírlik nem szeretik az esztétikailag hibás fogyatékosokat, mert magukat intelligensnek képzelő bloggerek, össze-vissza beszélő politikusok, sőt némely helyi vállalkozó szerint rontják a turizmusból élő település hírnevét. (Ami a történtek után inkább kétes hírnév).

Na, mi legyen, "kedves" szilvásváradiak? Őt elviselnétek?

Nem kell válaszolni. Nézzetek a képre, és szégyelljétek magatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr35532126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.09.24. 23:00:28

bámilyen testi fogyatékossággal élő ember, akit nem helyeztek gondokság alá , magánpénzéből ott vesz házat jelenleg Maygarországon ahol akar, ha van eladó ház Szilváson, akkor azt megveheti, ti miről beszéltek?

itt nem arról van szó, hogy a szilvásiak azonnal máglyára küldenének egy helyi lakost, aki tolószékbe kényszerülne, hisz ő is fogyatékos, mégis ott lakik, gondolom akkor nem kéne elhagynia a helyet, vagy szerinted igen?
szerintem nem, itt egy intézmény felállításának ellenzéséről van szó, nem a fogyatékosok kiirtásáról.
majd ha a szilvásiak kivégeznek egy 40 éve helybenlakó tolószékbe kényszerült embert, meg ha megfojtanak egy helyben született autista csecsemőt, akkor majd visszatérhetünk arra, hogy a szilvásiak nem kedvelik a fogyatékosokat , jó?
nem a fogyatékosok elítélése az elsődleges.

kkbk.blog.hu/2013/09/23/szilvasvarad_es_a_fogyatekosok
süti beállítások módosítása