Rokkantholokauszt, kiszolgáltatott beteg emberek zaklatása, vagy csak nyavalyognak az álrokkantak??
2012. május 14. írta: A rokkant is ember

Rokkantholokauszt, kiszolgáltatott beteg emberek zaklatása, vagy csak nyavalyognak az álrokkantak??

 

Az igazság középen van... vagy talán odaát? Nekem nem célom ezt eldönteni, és személy szerint állást foglalni sem akarok. Mindössze azt szeretném elérni, hogy a vélemények szélsőséges tobzódása helyett, amikor egyfelől a kollektív bűnösség elve alapján csalózzák le a rokkantakat, mert a kormány szerint túl sokan vannak, és közülük jó néhányan - úgymond - visszaéléseket követtek el, másfelől, mert körülbelül 10 ezer ember - okkal vagy ok nélkül - "kihullott a rostán",  194 ezerből, mindjárt vannak, akik rokkant-tüntetésben gondolkoznak.... szóval egy ilyen helyzetben szeretnék tisztán látni és láttatni - mert ha még egy kicsit is elhisszük, hogy demokrácia van, akkor a tisztánlátás mindenkinek az érdeke.

Ugyanakkor van a hazugságnak és a cinizmusnak olyan szintje, ami mellett úgy érzem, nem lehet szó nélkül elmenni:

cikk1.jpg

 

Na igen...a vizsgálatra való jelentkezés az érintettek számára éppen annyira "nem kötelezően önkéntes" volt, mint a magánnyugdíjpénzek "megvédése" a kormány részéről.

A fentebb olvasható sorok egy szemenszedett hazugság bizonyítékai, amit ráadásul egy magas rangú kormánytisztviselő mondott ki. Erre válaszul egyebet nem lehet tenni, minthogy minél több történetet a nyilvánosság elé kell tárni ezekről az önként vállalt vizsgálatokról. A visszaéléseket egyedül a közvélemény felháborodása csökkentheti, ezért ezúton is kérek minden érintettet, hogy ossza meg velem a vizsgálatokkal kapcsolatos negatív (vagy esetleg pozitív) történeteit velem emailben, az arokkantisember@gmail.com címen, vagy rögtön itt, a bejegyzés alatti kommentekben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr724507965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása