Emberi erőforrás-e a rokkant?
2012. május 15. írta: A rokkant is ember

Emberi erőforrás-e a rokkant?

A címben feltett kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert tegnap óta, amióta nem nemzeti, hanem emberi az erőforrás-miniszterünk (biztos építjük az emberarcú kapitalizmust mostantól fogva) mást sem hallani, mint hogy az ember ilyen meg olyan értékes.... a magam részéről alig várom a pillanatot, amikor nem csak úgy általában az ember, hanem a szegény,  a rokkant, fogyatékkal élő ember is erőforrás lesz a kormányzat számára, nem pedig valamiféle leírható, vállrándítással elintézhető veszteségforrás.

Balog Zoltánnak ezúton jeleznénk, van mit tennie azért, hogy ez a lista ne növekedjen tovább, (vagy legalábbis ne az eddigi ütemben):

  • A veszprémi nyugdíjbiztosító intézetben szíven szúrta magát egy zirci rokkantnyugdíjas
  • Háromszor műtött daganatos beteget rehabilitációs járadékra minősítettek vissza.
  •  Egy 55 éves asszony kivetette magát az ablakon, amikor folyamatosan elutasították a rokkant nyugdíj iránti kérelmét
  • Öngyilkos lett egy negyed tüdővel, csípőprotézissel élő kőműves, akinek egy év alatt hétszer tört el a csontja, a bizottság mégis rehabilitálhatónak ítélte.

.... és így tovább, és így tovább....

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr324509223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása