Hé, tolószékes! Tüntetni mersz? Jár a pofád...?
2012. július 16. írta: A rokkant is ember

Hé, tolószékes! Tüntetni mersz? Jár a pofád...?

Nézzék ezt az arcot: kitűnően dauerolt haj, barátságos, meleg tekintet, elsőosztályú elegancia...Vajon ki lehet ez a kifogástalan úrinő? Tényleg ő mondta a fenti szavakat?

Kedves olvasó! Jó hírem van: ő nem mondta.

drszékelyildikó-miss-mengele-kisasszony.jpg

(a kép forrása: femina.hu)

 Ő csak gondolta...

Amit mondott, az csupán ennyi volt: "Az a súlyos fogyatékkal élő ember, aki kiment a Hősök terére tüntetni 40 fokban, például fogyatékossági támogatásban is részesülhet, ha igényli. Esetükben nem lehet rehabilitációt javasolni, így persze az sem igaz, hogy bárkit a kerekesszékesek közül visszaküldtünk dolgozni."


Ezt meg mindenki értse, ahogy akarja... De az is biztos, hogyha ilyen szövegkörnyezetben az hangzott volna el, hogy "az a cigány roma, aki a 40 fokban kiment tüntetni,  szociális támogatásban is részesülhet, ha igényli és egyébként igazán csinálhatott volna valami hasznosat ..." akkor már a fél hazai sajtó ezzel kürtölné tele a világot. A mozgássérültek tüntetését viszont nyugodt szívvel le lehet szólni. Nekik még a tiltakozás szabadsága se jár...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr864660621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasser dúc 2012.07.17. 23:07:03

Dr székely Ildikó a" mosolygó gyilkos "esete.
süti beállítások módosítása