A képviselő, akinél három éve megállt az idő...
2012. július 06. írta: A rokkant is ember

A képviselő, akinél három éve megállt az idő...

Egy mai, friss kép egy Fideszes képviselő honlapjáról, annak is "Parlamenti munka" nevű szekciójából:

a szorgalmas hirt ferenc.JPG

Kedves Hirt Ferenc úr! Hogy is szokta mondani mostanában pártja és kormánya? "A rokkantakat vissza kell vezetni a munka világába". 

2009. szeptember 28. vs. 2012. július 6.

Egy picit most már lehetne frissíteni ezt a honlapot...

Ja, vagy úgy...Nincs mivel, nincs miről írnia? Esetleg nem telik titkárságra, segédszemélyzetre?

Nekem ezentúl maga lesz a kedvenc képviselőm! A "következetesség" és a "szorgalom" mintaképe...

A szorgalmat a fenti kép magyarázza szerintem, a következetességre pedig a képhez tartozó szöveg a legjobb példa: "A fogyatékkal élők segítésére létrejött szervezetek támogatására fordítható pályázati pénzek nem kompenzálják a közvetlen elvonásokat." - hívta fel a figyelmet interpellációjában Hirt Ferenc.

Felhívta bizony...három éve...még ellenzékből...akkor ez probléma volt. Azóta a probléma megszűnt létezni. Legalábbis szerinte.

Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr424633305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lbm · http://nertars.blog.hu 2012.07.06. 18:25:58

Sajnálom ezt az embert... és rosszabb mint az utcán a betegségét mutogató koldus, aki ezzel akar több szánalmat ébreszteni, mert az éhezik, ő meg jó fizetést kap... Ez a politikus eladta a rokkantságát, és ezzel együtt lealázta magát, főleg ha azt is hozzá veszem ehhez a poszthoz, amit ma olvastam róla egy másikban. gyomorforgató...

lbm · http://nertars.blog.hu 2012.07.06. 18:30:30

Ja! Az is a te posztod volt :-) Aztán még itt rendszeres olvasód leszek :-) te vagy "a rokkant is ember" :-) Ok, már találkoztunk másik fórumon. :-)

Üdv: LBM (igydolgozunk.blog.hu)

gurizoli 2012.07.06. 19:47:01

Igazi megmondó ember, egyszer megmondta, lehet hogy majd még egyszer megteszi, csak akkor nyomatékosabban, lehet hogy még beleférne az égő tekintet is, mert akkor nyugodtabb lennék... egy kicsit

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2012.07.06. 20:18:04

@lbm: Csak bátran, bátran :) Sőt, nyugodtan ajánld másoknak is a blogot. Egyébként én is láttam már a te blogodat, és tetszik.
süti beállítások módosítása