Minden nagyon szép, minden nagyon jó, minden....
2014. április 07. írta: A rokkant is ember

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, minden....

akadalymentes_szavazokor_hatvanban_444_1396860157.jpeg_294x391

....ki gondolkodjon el: mert nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kéremszépen! Elég ide egy díszrokkant, nem kell ide érdekérvényesítés....minek az! A rokkantak, elesettek, fogyatékosok szépen elvegetálnak vagy lassan elfogynak. Előre tovább a lenini.... pardon, orbáni úton.

Jó is az, nem? Mit tetszenek mondani? Ja, értem. Elment vagy kemény 62% szavazni. Ugyan nem nyert a Fidesz valójában (45% listán), de istenem...baloldalnak fontosabb volt nácizni, mint tényleg összefogni, és kisebbségbe szorítani a Fideszt. Meg esetleg valóban új arcokkal elérni még 8-10%-nyi bizonytalan (nem)szavazót. Ehelyett folyamatos rinya, sírás-rívás, arról, hogy majd a határon túliak mennyire befolyásolják az eredményt (lett vagy 120 ezer érvényes szavazat összesen...), meghogy a kispártok összezavarják az embereket (a be nem jutott 14 párt összesen kapott vagy 130 ezer szavazatot). Kifogás, az mindig van, elvtársak.

Csak dolgozni ne kelljen.  Vagy ha mégis, legyen könnyű pénz, az a lényeg.

Sebaj, 2018 mindjárt itt lesz, és akkor majd ollyan naagyon jót lehet elmúltnyolcévezni - ezúttal balról.

Addig pedig: négy éven át óvoda nagycsoport...ez kell a népnek, cirkusz, meg showműsor.

A fizetségetek megvan: alig 40 képviselői bársonyszék.

Élvezzétek, ha tudjátok...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr755974363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása