Orbán Viktor: A munkanélküliség a fogyatékkal élők körében jelentős mértékben nőtt...őőő...csökkent
2014. március 17. írta: A rokkant is ember

Orbán Viktor: A munkanélküliség a fogyatékkal élők körében jelentős mértékben nőtt...őőő...csökkent

 Apró botlás az eddig olajozott kampánygépezetben....freud-i elszólás?....mini igazságbeszéd?....vagy csupán egyszerű nyelvbotlás? Esetleg Orbán már maga sem tudja, mit beszél? Ki tudja....

Egy szabad, igényes és független médiával rendelkező országban ez lehet, hogy nem hírértékű, de kis hazánkban, a kampány kellős közepén ez egy vérciki momentum. Amely attól igazán ütős, hogy az eredeti hírben persze ezt harsogják rendületlenül:

"...a fogyatékossággal élők munkanélkülisége az elmúlt négy évben 40 százalékkal csökkent, ma 16 ezerrel többen dolgoznak közülük, mint korábban..."

Ez utóbbi mondatot - a hír címével egyetemben (" Tovább javulhat a fogyatékossággal élők foglalkoztatása") - már a média nagy része átvette.

Mi nem mondjuk el sokadszorra, hogy hazugságról van szó.

Aki nem hisz nekünk, higgyen Orbánnak.

Hiszen Ő sosem hazudik.

Legfeljebb összevissza beszél....

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr315866202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása