A kormány olyan, mint Jimmy fia Krisztián - vagy fordítva?
2012. november 25. írta: A rokkant is ember

A kormány olyan, mint Jimmy fia Krisztián - vagy fordítva?

A kormány továbbra is várja a rajongók szavazatait az „elmúlt8év” SMS-számon.
Ne feledje, minden szavazat sorsdöntő lehet!
(Előtte ne felejtsen el regisztrálni....)

Van egy magát énekesnek tartó fazon, aki hétről-hétre görcsösen próbál „kilépni édesapja árnyékából” az egyik zenei tehetségkutatóban, csak épp azt nem fogja fel a jó ember, hogy hétről-hétre ez az „árnyék” tartja felszínen, azaz versenyben. Bizony, Jimmy fia Krisztián sehol se lenne már, ha a „Király” imádó nyugdíjasokból álló árnyék nem bombázná sms-ek sokaságával az X-Faktort.
A kormány (és a Fidesz) pont ilyen. Van egy egyre fogyatkozó, de még mindig elég terebélyes „árnyékuk”, akik tűzön-vizen át viktoroznak, meg békemenetelnek. Orbánékat ezért nem rengeti meg Matolcsy folymatos hülyesége, se Hoffmann (lánykori nevén Bajnai ;) ámokfutása, de Balog pedagógus alázása sem.

Soltész Miklósék is nyugodtan tekinthetik hülyének az országot például azzal, hogy mekkora siker a rehabilitációs kártya. Az a kártya, amely a megváltozott munkaképességűek tömegeiből szeretne adómentesen dolgoztatható bérrabszolgát csinálni. De ebből nem kér(t) szinte senki: a leendő munkavállalók mintegy 190 ezres csoportjából 64 ezren kérték és kapták meg eddig a kártyát, és közülük minden kedvezmény és könyörgés ellenére csupán a 10% uk tudott eddig elhelyezkedni.


De minden szép és jó egyébként is, hiszen „A szociális szolgáltatások területét érintő elvonásokról szóló hírek rémhírek, melyek kizárólag nem a terület nyugodt működését szem előtt tartók önző érdeke. A szférában dolgozók, illetve az ellátottak számára nyugodt körülmények, és megnyugtató támogatás kialakítására törekedett a kormány eddig is és ezt teszi a jövőben is.”

 És nincs igazság a Földön!!!! Hiába énekelte JfK, hogy "...még nem veszíthetek, még élni akarok. Adj időt nekem..."  Ő időt nem kapott, az Orbán-kormánynak meg bizalomból jut egyre kevesebb és kevesebb.

Orbánék válasza már itt van: egy merő durcázás....

A magunk részéről csak azt reméljük, hogy Jimmy fia Krisztián ennél intelligensebb lesz, és csendesen szembenéz a valósággal:

"...most már ez vagyok én: egy süllyedő hajó".

Orbánék ilyet nem mondanak ki: egy gyorsnaszád az márpedig nem süllyed, csak egyre gyorsuló ütemben halad lefelé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arokkantisember.blog.hu/api/trackback/id/tr794912685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása